mandag 26. november 2012

Jul på Nøstetangen Glass 24.-25. november 2012

Sammen med mine venninner, Alette og Sandra, fikk jeg også i år mulighet å være med på årets  "Jul i Gamle Hokksund" inni lokalene til den historiske glasshytta Nøstetangen Glass i Hokksund. 
Det var egentlig tilfeldigheter som gjorde at jeg kom i kontakt med Lynn Funnemark Johansen i fjor sommer og fikk mulighet å bli med på julearrangementet hennes i fjor for første gang.
Veldig koselig å være med i år også og møte så mange hyggelige besøkende, kunne slå av en prat og  selge av utvalget vårt, håndlagde julekort, pyntete julesjokolader, fyrstikkesker, lys, stjerner, ja til og med hjemmelaget knekkebrød og knekkebrødmiks.
Utrolig flott å oppleve atmosfæren og glassblåsing av julefigurer i glasshytta, og Leikaringen bød på nystekte vafler og kaffe, julebakst og delikatesser som tørket sopp, molter og mer ... fin julestemning både inne og ute.
Barn og voksne kunne bli med på en liten tur med hest og vogn, bittelitt snø på søndag gjorde stemningen perfekt. En liten spasertur lenger bort i gamle Hokksund holdt ekteparet Johansen åpent hus i Falchegården fra 1760 og bakte herlig brød i den gamle bakerovnen.

En stor takk til Lynn som driver Nøstetangen Glass for en opplevelsesrik helg med god gammel julestemning.

De to kommende helger i advent, 1.-2. og 8.-9. desember er vi på plass igjen i glasshytta, kanskje vi ses ...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar