fredag 24. februar 2012

Tim & Dyan hos Bikuben i dag 24.2.

Juhu ...
.... jeg er med og skal få møte heltene fra over there på Bikuben i dag, gleder meg stort :) Og som Tim pleier å si How cool is that!
Les selv hva Bikuben forteller:


Tim Holtz & Dyan Reaveley kommer til oss!!


Tim Holtz kommer til oss sammen med talentfulle artsy jenta Dyan Reaveley den 24. februar for å holde demoer hele dagen! Dette er din mulighet for å få komme å lære av mesterene selv!

Tim Holtz i seg selv trenger forsåvidt ingen prestasjon. Jeg tror ikke det finnes mange scrappere/kortlagere der ute som ikke eier et eneste Tim Holtz produkt. Tim Holtz er mannen bak Distress putene, re-inker'ne, stainsene og alle de fantastiske andre produkter han har kommet med de siste årene. Nå dukker han altså opp her i Norge hos oss og kun denne dagen.
Dyan Reaveley er kvinnen bak Dylusions produktene og lager de vakreste artsy prosjektene. Ta gjerne en titt i bloggen hennes for å bli kjent med både henne og hennes produkter. Har du lyst til å lære å lage art journal eller få et litt mer artsy utrykk på dine egne prosjekter så er dette damen å lære av!
Tim og Dyan kommer til å holde demoer hos oss hele dagen. Du må melde deg på for å sikre deg plass på demonstrasjonene. Prisen for å være med på demoen er kr: 150,- Slik vi det foregå:
Vi kommer til å ha 3 "runder" med demo'er. Du får 1 times demonstrasjon med både Tim Holtz og Dyan Reaveley. Deretter 45min med bok signering av Tims nye bok, fotografering og slike ting av artistene. Dvs 2timer og 45min med inspirasjon med de beste i bransjen.
Første gruppe starter kl: 10 - 13
Andre gruppe starter kl 14 - 17
Tredje guppe starter kl 17.30 - 20.30
Har du lyst til å være med å se på Tim og Dyan demonsterer? Dette er måten du gjør det på:
Send en mail til: ellen@bikuben.com - merk mailen med Tim og Dyan Demo. Skriv i mailen hvilken gruppe du ønsker å være med på. Vi anbefaler at de som har mulighet til å være med på demonstrasjon på dagtid gjør det for å sikre seg plass. Vi regner med at kvelds demonstrasjonen blir fylt opp ganske raskt. Vi operer med "første mann til mølla" - prinsippet. Demonstrasjonen må forhåndsbetales. Denne informasjonen vil du få når får tilbake melding om du har fått plass eller ikke. Og det er kun en billett pr. person. Hver og en må melde seg på selv.

Dette kommer til å bli helt fantastisk!!! Vi har gledet oss i månedsvis og prøvd å fått til dette i åresvis.. Nå endelig skjer det!! Vi håper akkurat du får plass! :)
--------------------------------------------------------------------------------
Tekst og bilder er lånt fra Bikuben sine nettsider.

************************************************************************

Ich freue mich riesig heute gemeinsam mit meiner Schwester Astrid und einer meiner besten Freundinnen Sandra zur Tim Holtz Demo nach Oslo zu gehen   - wie Tim immer sagt How cool is that!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar